Cautare

1545 de rezultate pentru "congres medicina" (3.32 secunde)
Sedinta Consiliului National de astazi al PSD se anunta a fi extrem de palpitanta, dupa ce in ultimele zile au aparut mai multe zvonuri privind o posibila scindare a partidului, provocata de cei nemultumiti ca Ion Iliescu nu a iesit presedinte la Congres.
Acesta a fost discutat la Congresul pe care tocmai l-am avut si nu mai putem reinventa acest Congres care a decis ca partidul trebuie sa mearga mai departe”.
Potrivit lui Cristian David, membru in conducerea PNL, Calin Popescu-Tariceanu a fost primul dintre cei sase candidati la functia de vicepresedinte in ceea ce priveste preferintele participantilor la congres.
De data aceasta, surprinzator pentru unii care se obisnuisera cu tacerea lui Viorel Catarama, liberalul mentionat a declarat ca membrii organizatiilor locale ale PNL ar trebui sa se pronunte pentru convocarea unui congres extraordinar al partidului, in cadrul caruia sa fie aleasa o noua conducere.
In acest moment, pana la viitorul Congres, Mircea Geoana este presedintele partidului si am stabilit sa-i acordam toata increderea si toata sustinerea", a afirmat Marc.
Nemultumit de politica pe care actuala conducere a partidului a dus-o in legatura cu fuziunea, Antonescu a propus ca decizia sa fie luata "intr-un congres extraordinar adevarat, serios, nu acele congrese extraordinare festive, care ratifica hotarari deja luate".
La congres, delegatia moldoveana s-a impotrivit incercarilor de a reduce Basarabia la statutul de provincie guvernata de Ucraina. Intre timp la Chisinau se incerca organizarea unui congres militar moldovenesc, insa guvernul revolutionar rus refuza categoric sa aprobe adunarea.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca partidul va organiza un Congres extraordinar la 9 decembrie, pentru a adopta modificarile la Statutul formatiunii care vor fi decise prin consultarea membrilor partidului.
"Am propus ca acest congres sa aiba loc la 2-3 martie", a subliniat Markó. El a spus ca, in opinia Consiliului operativ, "acest Congres trebuie organizat cat mai repede, pentru o derulare cat mai buna pentru alegerile pentru Parlamentul European".
Din acest motiv s-a luat decizia ca PNL sa organizeze un congres la inceputul anului viitor. Sint convins ca dupa acest congres lucrurile se vor rezolva atit in organizatia noastra, cit si in coalitie”, ne-a declarat consilierul premierului Calin Popescu Tariceanu, senator Paul Pacuraru.
Iorgulescu a criticat faptul ca promotorii Platformei pentru unitatea PNL contesta actuala conducere "legitima" a PNL, aleasa de catre un Congres.
„Adevarata miza a acestui Congres este sa aratam celor 4 milioane de romani, membri si simpatizanti ai PSD, si indecisilor raspunsul celui mai puternic partid din Romania la guvernarea paguboasa de dreapta”, si-a inceput discursul Mircea Geoana.
Inainte de propriul congres, liberalii analizeaza ceea ce s-a intimplat la congresul PSD. ... “Din punctul meu de vedere, social-democratii au gresit foarte mult la Congres. ... “La congres nu se va incerca legitimarea actualei conduceri.
Membrii PN¥CD si-au ales ieri noua conducere in cadrul unui Congres extraordinar la care au participat ca invitati premierul Calin Popescu-Tariceanu, vicepresedintii PNL Crin Antonescu si Ludovic Orban, ministrul Apararii, democratul Sorin Frunzaverde, si fostul sef al statului Emil Constantinescu.
Un nou Congres PNTCD in iunie Ciuhandu nu a mai candidat pentru inca un mandat, dar l-a sprijinit pe Milut, care a si castigat presedintia PNTCD.
Andras a mai declarat ca la congres UDMR Arad va avea o luare de pozitie privind sustinerea actualului Guvern al Romaniei si mentinerea stabilitatii in cadrul Coalitiei.
Primul Congres al liberal-democratilor nu a furnizat nici un fel de surprize scenei politice. ... La congres liberal-democratii au mai votat si statutul partidului, programul politic al PLD si o rezolutie referitoare la probleme politice de pe scena politica nationala.
Vocile apartin acelorasi social-democrati care au vorbit cu doua luni in urma despre necesitatea convocarii unei congres extraordinar al partidului si chiar despre schimbarea conducerii acestuia.
In ceea ce priveste afirmatiile presedintelui de onoare al partidului, Ion Iliescu, privind organizarea unui Congres extraordinar, Cozmanca spune ca Iliescu are dreptate, acesta fiind i"imperios necesari", doar ca trebuie parcurse etapele statutare:
Noul presedinte al PC, Daniela Popa, a declarat ca a fost sunata de mai multi lideri judeteni care au informat-o ca au primit telefoane de la persoane care au sustinut ca o reprezinta si care au incercat sa verifice modul in care au votat la congres.
google-analytics.com